KURSUS ASAS MEMBINA WEBSITE


KURSUS ASAS MEMBINA WEBSITEKURSUS ASAS MEMBINA WEBSITE

Adakah Anda USAHAWAN yang tidak diketahui kewujudan perniagaan anda?

Perniagaan memerlukan WEBSITE sebagai jurujual 24 jam 7 hari seminggu SIANG dan MALAM dan TANPA GAJI.

Perniagaan ANDA akan diketahui bukan sahaja di tempat anda, malah seluruh MALAYSIA. 

Kursus Asas Membuat Website Perniagaan Dengan Mudah Agar Website Perniagaan Anda Nampak Lebih Profesional & Lebih Meyakinkan, Bersama Tenaga Pengajar Profesional Yang Telah Berpengalaman Membimbing Lebih 1,000 Usahawan Online Di Seluruh Malaysia

(**Terhad Kepada 20 Peserta Sahaja)

MARI SERTAI KAMI SEKARANG!


MAKLUMAT KURSUS ASAS MEMBUAT WEBSITE PERNIAGAAN

Tarikh : 2 – 3 April 2016 (Sabtu-Ahad)

Masa : 8.30 pagi – 5.00 petang

Lokasi : Bilik Seminar, UTM Innovation & Commercialisation Centre, Industry Centre, Technovation Park, Universiti Teknologi Malaysia,
81300 Johor Bahru, Johor.

KURSUS ASAS MEMBINA WEBSITE

KURSUS ASAS MEMBINA WEBSITE(**Minum Pagi, Makan Tengahari & Minum Petang Disediakan)


KENAPA ANDA PERLU SERTAI KURSUS ASAS MEMBUAT WEBSITE PERNIAAGAAN INI?

Kursus Website1) KERANA BAYARAN MENGUPAH MEMBUAT WEBSITE KINI SEMAKIN MAHAL! BERMULA SERENDAH RM1,000 HINGGA RM7,000 MENGIKUT SPESIFIKASI KEPERLUAN PELANGGAN (TIDAK TERMASUK UPAH MENGEMASKINI WEBSITE DARI MASA KE SEMASA).

  • Jika anda ingin memiliki website perniagaan sendiri, anda boleh mengupah pereka website dengan nilai serendah RM1,000 hinga RM7,000, mengikut kepada spesifikasi keperluan anda. Tetapi, anda harus ingat bahawa pereka website anda hanya bertanggungjawab dalam mereka penyusunan kandungan dan gambar yang anda perlukan dalam website anda sahaja. Setiap kandungan terperinci dan gambar-gambar di dalam website anda, perlu anda sediakan sendiri.  Malahan, anda juga perlu mengetahui bagaimana teknik asas daripada pereka website tersebut untuk memudahkan anda mengemaskini kandungan dalam website anda dari masa ke semasa.  Jika tidak, anda perlu mendapatkan khidmat berterusan daripada pereka website anda untuk anda kemaskini website anda dengan kadar purata RM50 setiap kali proses kemaskini dilakukan.


 

KURSUS ASAS MEMBINA WEBSITE2) ANDA AKAN DAPAT MENGUASAI TEKNIK ASAS MEMBUAT WEBSITE PERNIAGAAN INI DENGAN MUDAH & BERUPAYA MENGEMASKINI KANDUNGANNYA SEPANJANG MASA SERTA MAMPU MENINGKATKAN KEMAHIRAN ANDA DENGAN LATIHAN MEMBUAT WEBSITE YANG BERTERUSAN

  • Jika anda ingin memiliki website perniagaan anda sendiri, inilah peluangnya! Pelajari teknik asas membuat website untuk menjual dengan format “Newletter” dan “Shopping Cart”. Anda hanya perlu menghadiri kursus ini dengan membawa bersama softcopy gambar/imej berkaitan perniagaan anda untuk digunakan dalam sesi praktikal membuat website anda nanti. Yang penting, anda harus memberikan komitmen 100% sepanjang sesi kursus ini dijalankan. Segeralah mengaplikasikan ilmu yang diperolehi ini untuk meningkatkan lagi penguasaan terhadap kemahiran anda membuat website ini. Hanya dengan usaha yang berterusan akan membantu meningkatkan pengetahuan & kemahiran anda.  


KURSUS ASAS MEMBINA WEBSITE3) TENAGA PENGAJAR BERPENGALAMAN YANG TELAH MEMBIMBING LEBIH 1,000 USAHAWAN ONLINE DI MALAYSIA 

  • Tenaga pengajar dan pembantunya akan sentiasa membantu anda sepanjang kursus ini dijalankan. Malahan, sesi follow up secara online dengan pihak tenaga pengajar (melalui pihak pengurusan NDR Legacy) terhadap persoalan berkaitan akan diberikan secara PERCUMA dalam tempoh sebulan selepas tamatnya kursus ini. Jangan lepaskan peluang ini.Yang penting, teruskan usaha menyiapkan website anda & segera bertanya apa sahaja persoalan yang menyukarkan anda. Kami sedia membantu!

  • Kenali Tenaga Pengajar Anda : Cikgu Aman Safuan (Klik di sini)

KURSUS ASAS MEMBINA WEBSITE


 

KURSUS ASAS MEMBINA WEBSITE4) YURAN PENYERTAAN KURSUS YANG SANGAT BERBALOI

  • Yuran penyertaan kursus ini memang sangat berbaloi kerana ia termasuklah kos bayaran pembelian domain pilihan anda (web hosting), termasuk juga sebuah buku istimewa Panduan Perniagaan Online Irfan Khairi.  Material pembelajaran yang komprehensif turut disediakan dalam bentuk imej bergambar, bagi memudahkan anda memahami langkah demi langkah pembelajaran anda. Material demo video akan turut diberikan sebagai panduan anda. Sijil penyertaan akan diiberikan kepada anda setelah tamat menyertai kursus ini.


5) ANDA AKAN DIAJAR DENGAN TEKNIK MENJADIKAN WEBSITE ANDA SEBAGAI JURUJUAL 24 JAM

  • Teknik penulisan dalam laman web atau blog memainkan peranan yang sangat penting bagi memastikan ia kelihatan profesional serta meyakinkan pelanggan yang ingin membeli di website anda. Anda akan diberikan pendedahan tentang teknik penulisan yang sebenar dan bagaimana teknik yang hebat ini mampu menjadikan pelawat website anda bertukar menjadi sasaran pelanggan anda!


BERIKUT ADALAH ANTARA CONTOH WEBSITE “NEWSLETTER” DAN “SHOPPING CART” YANG BAKAL PESERTA PELAJARI KETIKA MENGIKUTI KURSUS MEMBUAT WEBSITE BERSAMA TENAGA PENGAJAR PROFESIONAL KAMI :

http://bisnescandycoco.com/

http://www.tartnenasunik.com/

http://www.bookclub.my/

http://sarahcamelia.com/


HUBUNGI KAMI SEGERA DI TALIAN 019-7763600 UNTUK TEMPAHAN KURSUS DAN SEBARANG MAKLUMAT LANJUT 


KEPERLUAN YANG PERLU DIBAWA OLEH PESERTA KURSUS

Notebook yang lengkap, buku catatan, alatulis, softcopy maklumat & gambar/imej berkaitan perniagaan anda

(Nota : Wifi disediakan oleh penganjur)


YURAN PENYERTAAN KURSUS ASAS MEMBUAT WEBSITE PERNIAGAAN

Harga Sekarang : Hanya serendah RM700 seorang sahaja.

Cara bayaran : Bayaran Penuh perlu dibuat kepada pihak pengurusan NDR Legacy Enterprise selewat-lewatnya pada 15 Mac 2016


Bayaran secara online/bank in diterima

Maklumat akaun : NDR LEGACY ENTERPRISE  (JM0704684-P)

No. Akaun Maybank : 551548606518

PENTING : Selepas bayaran penuh dibuat, sila kemukakan bank slip yang discan @ Screenshot Online Transfer kepada info@fiedaroni.com dengan tajuk email “KURSUS WEBSITE JB”.  Dalam email tersebut, sila nyatakan maklumat berikut :

  • Nama Penuh Anda
  • Nombor telefon bimbit untuk dihubungi
  • Email Anda
  • Jumlah Peserta & Bayaran Yang Telah Dibuat

Sebagai pengesahan akhir, sila whatsapp ke 019-7763600 untuk memaklumkan tentang email pembayaran yang telah dibuat  🙂


BERMINAT UNTUK SERTAI KURSUS ASAS MEMBUAT WEBSITE INI!

SILA ISIKAN BORANG  DI BAWAH :

Nama Penuh Anda (wajib diisi)

No Kad Pengenalan Anda (wajib diisi)

No. Telefon Anda (wajib diisi)

Email Anda (wajib diisi)

Jenis Kursus Yang Disertai (Sila Pilih)

Mesej Anda (Jika Ada)